KlinikkarNordvest Naprapatklinikk vart etablert i Ålesund sentrum i juni 2003 av Ole Theodor Hovden. Etter eit par år i sentrum, vart det etablert ein større klinikk på Moa. 
Etterkvart etablerte selskapet seg også med klinikk i Ulsteinvik, i 2007.

Nordvest Naprapatklinikk inngjekk samarbeid med Stamina Helse i 2012. I dag driv Nordvest Naprapatklinikk AS fire klinikkar, der tre av desse er i same lokaler som Stamina Helse.
Den største av klinikkane våre finn ein på Daaeskogen på Moa. Her driv selskapet ein stor nyoppussa klinikk, med 4 behandlingsrom. Dei øvrige klinikkane er lokaliserte I Ulsteinvik, I Fosnavåg og på Stranda.

I 2014 utvida Nordvest Naprapatklinikk til fire klinikkar, og etablerte då avdelingar i Fosnavåg og på Stranda, i tillegg til Ulsteinvik og Moa. Det jobbar i dag tre naprapater ved våre klinikkar. Vi er eit team som er opptekne av di helse. Vi jobbar for å finne målretta løysingar for dine behov, slik at du får best mogleg behandling og oppfølging. Vi kan blant anna behandle ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, mange ulike typar skadar og vidare hjelpe deg til å forebygge framtidige problem.
Stamina Bedriftshelseteneste?Vi har inngått ein samarbeidsavtale med Stamina Helse. Alle som jobbar i ei bedrift med Stamina Bedriftshelseteneste, får no garanti om behandling innan 3 yrkedagar. Det er også redusert pris for tilsette i desse bedriftene på våre behandlingar. Kundar hos Nordvest Napraptklinikk, har fordelaktige prisar på treningstilbod ved Stamina sitt treningssenter på Moa. Vi har også avtalar med Aktiv Trening om tilbod på trening på sentra på Søre Sunnmøre.

Dekker helseforsikringen naprapati?Dei fleste forsikringsselskap som i dag tilbyr helseforsikring, dekker behandling hos naprapat. Talet på dekte behandlingar kan variere frå 6 til 24 i året. Dersom du har helseforsikring kan du ta kontakt direkte med forsikringsselskapet for henvisning til naprapat. Du treng altså ikkje henvisning frå lege. Er du i tvil om du har helseforsikring, ta kontakt med ditt forsikringsselskap eller din arbeidsgjevar.
click