KlinikkarI dag driv Nordvest Naprapatklinikk AS til saman seks klinikkar på Sunnmøre og i Nordfjord. 

Historie:
2003: Den første klinikken vart etablert i Ålesund sentrum av Ole Theodor Hovden
2005: Opning av ein større klinikk på Moa
2007: Ny klinikk i Ulsteinvik
2012: NVNK inngjekk samarbeid med Stamina Helse
2014: NVNK etablerte avdelingar i Fosnavåg på på Stranda

Vi er eit team som er opptekne av di helse. Vi jobbar for å finne målretta løysingar for dine behov, slik at du får best mogleg behandling og oppfølging. Vi kan blant anna behandle ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, mange ulike typar skadar og vidare hjelpe deg til å forebygge framtidige problem.

Bedriftshelseteneste?
Vi har inngått ein samarbeidsavtale med Stamina Helse. Alle som jobbar i ei bedrift med Stamina Bedriftshelseteneste, får no garanti om behandling innan 2 yrkesdagar. Det er også redusert pris for tilsette i desse bedriftene på våre behandlingar. Kundar hos Nordvest Napraptklinikk, har fordelaktige prisar på treningstilbod ved Stamina sitt treningssenter på Moa. Vi har også avtalar med Aktiv Trening om tilbod på trening på sentra på Søre Sunnmøre.

Dekker helseforsikringen naprapati?
Dei fleste forsikringsselskap som i dag tilbyr helseforsikring, dekker behandling hos naprapat. Talet på dekte behandlingar kan variere frå 6 til 24 i året. Dersom du har helseforsikring kan du ta kontakt direkte med forsikringsselskapet for tilvising til naprapat. Du treng altså ikkje tilvising frå lege. Er du i tvil om du har helseforsikring, ta kontakt med ditt forsikringsselskap eller din arbeidsgjevar.
click